Pages

THRAUM - synopsis


Era o fata, Justine, care naste o papusa cu organe de om. Fiind vie dar neputind sa faca nimic, Justine, impreuna cu prietenul ei si Diana, o alta prietena, hotarasc sa cheme pe Arose, tatal Dianei care sa ii ajute sa scoata viata din papusa si sa o puna intr-o forma animata. In timpul procesiunii, Ilie prietenul Justinei, pentru ca nu mai crede in durere isi taie o mina, il raneste pe Arose si fuge din casa. Diana continua procesul de transformare al Justinei ungind-o cu o pasta facuta din sperma si organele tocate ale papusii si apoi o infasoara in tifon ca pe o mumie. Dintr-o camera inchisa iese o fata, Gumm, care isi vorbeste la masculin si arunca un pahar de apa la toaleta si apoi trage apa. Vede tot ce se intimpla. Este fata afazica a Dianei. Diana o alunga in Astulman Basal pentru ca Gumm vrea sa fie normala dar asta nu se poate pentru ca nu este un copil facut normal ci din resturile menajere ramase pe tevile blocurilor. Diana o puna sa paseasca pe o farfurie. Gumm pluteste prin aer peste cimpuri.
Justine se transforma intr-un baiat. Se sperie de Diana care se da drept mama lui si o imbrinceste si ea cade lovinduse la cap. El fuge. Din spate ii ies prin piele aripi de fluture albastru. Se intilneste cu Gumm intr-o padure. Gumm si Alexandru (Justine masculin) fac dragoste.
Intre timp, Ilie fugind pe strazi, vede un sinucigas cazind de pe bloc. Se duce la el si se uita la el. Acesta se trezeste. Si pleaca impreuna la Marius, un bun prieten al lui Ilie. Acolo, intr-un magazin de reparatii de televizoare, pe Ilie incepe sa il doara mina si sa simta prezenta unei bestii care vrea sa il omoare. Pleaca toti trei impreuna dupa acesta bestie imaginata. Ies din atelier in acelasi cimp in care sint si Alexandru si Gumm.
Alexandru il asteapta. Simte ca Ilie este cel pe care il asteapta. Cel pentru care exista. Sint dusmani naturali. Marius si cu Mortul vor sa o prinda si sa o omoare pe Gumm. Aceasta fuge in padure.
Diana afla intre timp, furind din capul lui Arose o parte din creier, unde este Alexandru si se duce dupa el. O gaseste pe Gumm in padure si o ascunde de cei doi care vor sa o violeze. Diana iese din padure tocmai cind Ilie vrea sa il omoare pe Alexandru. Diana il vrea pe Alexandru pentru ea. Pentru ca aripile de fluture dupa o asemena transformare inseamna ca este purtatorul unei mari puteri si vrea sa aiba un copil cu el. Dar Ilie il omoara pe Alexandru. Un fluture mare zboara din spatele lui Alexandru si o noua fiinta iese din corpul de barbat. O femeie. O femeie care este Justine. Dar care nu se mai recunoaste a fi Justine, pentru ca este o faptura noua.
Fluturele se aseaza pe Diana si ii suge din creier pentru ca atunci cind a fost lovita la cap, a capatat o rana genitala in forma de vagin. Si atingerea ei si a creierului era o mare placere. Ea lasa fluturele sa ii patrunda in creier, numai ca fluturele ii suge creierul si zboara. Diana ia foc.
In timp ce Diana arde, Ilie si Justine fac dragoste. Justine dorindu-si acum un copil adevarat. Un copil din barbat si femeie. Primul fusese facut de ea singura, din amintirile ei si din masturbarea cu un cutit.
Gumm alapteaza un pui de pasare albastra singura in padure. The End.

No comments:

Post a Comment