Pages

MIREAN


Synopsis
13 pagini

Irina vine de la servici si are o criza de minie impotriva ei, tot ce isi doreste in lume este sa faca sex si nu sa salveze omenirea. Vomita, plinge, se injura in oglinda. A doua zi se intilneste pentru prima oara cu un baiat de pe net, pentru a face sex. Intre ei nu rasare nici o atractie si desi nu se inteleg ea ii lasa numarul ei de telefon.
Elly asculta patru radiouri in acelasi timp. Se uita la un serial anime si priveste la siteuri porno. Incearca sa se masturbeze dar renunta. O suna pe Irina. Aceasta desi se mira si nu ar mai vrea sa il vada. Accepta sa vina la el.
Se intilnesc in statia de autobuz, ea nu il lasa sa o pupe si isi aprinde o tigara. Merg spre casa fara sa isi spuna nimic.
Acasa la el, ea il roaga sa poata sa ramina la el peste noapte fara sa faca nimic. Se pare ca el accepta dar cind ea se duce la baie el se dezbraca in pielea goala.
Cu greu, cacofonic si violent fac sex. El se retrage de pe ea. Isi cere iertare.
Elly viseaza o femeie lesinata la marginea drumului. O femeie spre care fuge si pe care o ia in brate.
Se trezeste la 5, o trezeste si pe Irina. Ea adoarme la loc dar mai innainte ii povesteste acelasi vis. In care ea era fata. El lacrimeaza.
In padure, Elly se chinuie tragind cadavrul ei prin padure pina la o groapa adinca. O arunca innauntru.
Irina ii multumeste. Acum si-a gasit linistea.

No comments:

Post a Comment