Pages

BTL & ATL cu scenariu Trash

Tot scriu sub nivelul 'ăla', mult sub nivelul 'ăla' de interesantic. M-am apucat acum sa experimentez cu mult peste acel nivel. Am aflat ca e intotdeauna mai bine sa ai de unde scoate decit sa fie nevoie sa adaugi.
Incerc sa scriu un scurt metraj care nu vrea sa se termine, am scris deja 12 pagini si de abia a incput povestea. Imi e foarte frica sa nu se faca lung metraj. Eu care doream sa scriu mici minute pentru YouTube.

Deocamdata povestea este despre un grasunel care se intilneste cu o tipa dupa ce a trimis multe multe mesaje pe net cu scurtul mesaj interogativ - Vrei sa te culci cu mine? Si iata ca o fata i-a raspuns. O fata cam salbatica si nevrotica, cum ii spune el

"frumoasa in sensul cel mai ciudat al cuvintului si nici prea frumoasa de fapt... nu prea ai stilul ala din revistele de moda... mai degraba frumosul ala de fata intelectuala incuiata in casa, care ma cam sperie, cind iti ia putza la pupat, zici ca are gura plina de dinti... "

Nu prea se leaga nimic, numai ca foamea lui era asa de mare incit se lasa sedus de un chelner care pare mai cald si mai afectuos decit fata, de la cafeneaua unde s-a intilnit cu fata, si ea doritoare de altfel, dar speriata si de aceea foarte agresiva.
Nu stiu cum naiba ajung sa mearga la chelner acasa, un chelner destul de ciudat. Idea era ca fata si baiatul nu aveau unde sa se duca si pentru ca chelnerul i-a invitat la el, ei au acceptat.
O casa veche, mostenire de la bunica, cu sobe, in centrul Bucurestiului, undeva in spatele Cismigiului. Wow. Amindoi sint foarte impresionati.

Acasa la chelner ea ajunge sa se culce cu chelnerul. Si apoi si cu el. Dupa ce il pun cei doi (fata si chelnerul) sa se dezbrace si sa stea in fundul gol si il pune sa se masturbeze.

Irina, fata are un machiaj alb complet pe față. Elly, grasunelul... si Miclosh chelnerul e imbracat ca un chelner de restaurant, slab, cu camasa alba si pantaloni negri, pantofi cu virf indoit in sus.

Incerc sa il imping cit mai către John Waters, si desi nu cred sa ajung asa de departe sper sa il ridic un pic peste BTL.
Am uitat sa spun ca imi place muzica Noise si ca acum vreau sa vad cum fac sa bruiez un firisor narativ.

Stima (cum se spune pe okazii)

3 comments:

  1. iti doresc sa scoti ceva bun... cu timpul se distileaza...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete